top of page
TILLFÄLLIG BILD1.png

Vi tror att man bygger ett starkt varumärke genom att blanda bra content med unika upplevelser. Att man delar med sig av en historia, ett budskap och en känsla när man möter sin publik eller målgrupp. Därför har vi satsat på att bli bra på just dessa två delar. Vi brinner för att producera innehåll och event av högsta kvalitet åt våra kunder och vi ser att innehåll som är sant, intressant och relevant skapar effektiv kommunikation. 

Vårt stora nätverk av duktiga projektledare, skribenter, fotografer, videoproducenter, formgivare, digitala specialister samt vårt event team säkerställer att vi kan leverera just den kompetens som våra uppdragsgivare kräver. Vi jobbar med flexibla team som håller nere de fasta kostnaderna.

För en del av våra uppdragsgivare är vi med i alla steg och för vissa fungerar vi som support i några delar. Vi är vana vid att jobba jämsides med såväl inhouse-team som andra byråer i våra leveranser.

Cecilia Johansson, Marketing activations specialist på Citycon AB

"Chambel Agency är en fantastisk partner att jobba med. De är flexibla, kreativa och sätter guldkant på allt dem tar till sig. Jag är väldigt nöjd med vårt samarbete och ser fram emot många fler events tillsammans"
bottom of page