vad vi gör

Event

Ska ni lansera en produkt, öppna en ny lokal eller fira något? Vi skapar event och upplevelser baserat på era mål och er identitet så att ni kan bygga en god relation med era medarbetare eller med er målgrupp för att stärka ert varumärke.

Gerilla marketing

Vi hjälper dig med Guerilla marknadsföring. Marknadsföring som drar stor uppmärksamhet och intresse i sin omgivning. Marknadsaktiviteter som ger viral spridning. Ett budskap ska förmedlas och en kundrelation skall skapas!

Content produktion

Vill ni skapa en nytt innehåll till era digitala kanaler, ha hjälp med en nya bilder eller artiklar? Vi gör detta utefter era förutsättningar!

Sociala medier

Vill ni växa och nå ut på sociala medier? Låt oss hjälpa er med både att skapa nytt kreativt innehåll och optimera er annonsering.

Profiler

I vårt ett fåtal utvalda profiler i vårt stal. På bild ser profilerna Martin och Oscar från Spökpodden. Vill ni nå ut till en ny publik, tveka inte på att kontakta oss. 

Projektledning

Behöver ert företag extra stöttning på er marknadsavdelning. Karolin vår konsult tar sig ann korta och långa uppdrag året runt. Kontakta henne direkt för en fri konsultation.

Kontakta oss

Anders zornsgatan 25b, 412 71 Göteborg

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon