Pink Stairway

Vad vi kan

Vi brinner för att producera innehåll och event av högsta kvalitet till våra kunder och vi ser att innehåll som är sant, intressant och relevant skapar effektiv kommunikation. Vi tar oss an korta och längre uppdrag från både små och stora företag. Hör av er så berättar vi mer.  

BiLD OCH FILM

Foton och rörligt material blir en allt viktigare del när man vill förmedla budskap och berättelser och kan vara avgörande för att fånga besökaren och för att få denne att stanna kvar. Vi lägger därför stor vikt vid  hög kvalitet när vi jobbar med våra uppdragsgivares innehåll.

EVENT OCH SAMPLES

Ska ni lansera en produkt, öppna en ny lokal eller fira något? Vi skapar event och upplevelser baserat på era mål och er identitet så att ni kan bygga en god relation med era medarbetare eller med er målgrupp för att stärka ert varumärke.

TEXT OCH REDAKTIONELLT

Vi har erfarenhet av att producera redaktionell text inom en mängd olika ämnesområden oavsett om det handlar om artiklar, texter för sociala medier, nyhetsbrev, faktaspäckade presentationer, eller PR utskick. I vårt nätverk ingår erfarna skribenter som kan fungera för olika typer av arbeten. 

SOCIALA MEDIER

Vill ni växa och nå ut på sociala medier? Eller kanske lära känna era följare lite närmare?

Låt oss hjälpa er att hitta rätt kanal, skapa kreativt innehåll, hantera er kundtjänst, analysera eller optimera er annonsering.

HEMSIDOR

Vi hjälper till med såväl strategi, idé och planering som produktion av webbinnehållet. Vi lägger vikt i att SEO-anpassa ert innehåll för att attrahera både besökare och sökmotorer samt att öka användarvänlighet för er och era kunder. Vi kan även sköta hantering och uppdatering för er nuvarande webbsida. 

Hör av er så berättar vi mer!

CHAMBEL AGENCY AND CONSUTING

Anders zornsgatan 25 

412 72, Göteborg

Tel: 0707-697988

E-post: Karolin@chambelagency.com

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kontakta oss